Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΘΗΒΑΣ: Εκδήλωση-συζήτηση με θέμα : «Η Δίκη της Χρυσής Αυγής και οι βίαιες φασιστικές επιθέσεις»

Αντιφασιστική Κίνηση Θήβας

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από μέλη της νεοναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής και το γιγάντωμα του αντιφασιστικού κινήματος , άρχισε να αποκαλύπτεται η εγκληματική φύση της Χ.Α. Η παραπομπή σε Δίκη των κορυφαίων στελεχών της θεωρήθηκε ως η αρχή του τέλους της εγκληματικής της δράσης.
Κι όμως . Τρία χρόνια μετά η Δίκη «σέρνεται» κυριολεκτικά , δίνοντας άλλοθι στην επανεμφάνιση της εγκληματικής δράσης της Χ.Α. Η κοινοβουλευτική της σταθεροποίηση από τη μια , η συνεχής φτωχοποίηση μεγάλου μέρους της ελληνικής κοινωνίας κάτω από το βάρος των εφαρμοζόμενων πολιτικών και η ένταση του προσφυγικού – μεταναστευτικού ζητήματος από την άλλη, αποτελούν το έδαφος πάνω στο οποίο επανεμφανίζονται οι πιο αποκρουστικές απόψεις και πρακτικές.  Ο φασισμός και ο ρατσισμός είναι εδώ.
Η εγρήγορση της κοινωνίας , η ενημέρωσή της και η σταθερή προσήλωσή της στις αξίες της ελευθερίας και της αλληλεγγύης μπορούν να είναι οδηγός για ένα πιο φωτεινό μέλλον για όλους.
Καλούμε τους μαζικούς φορείς της πόλης , τους εργαζόμενους και τα σωματεία τους σε ανοικτή εκδήλωση – συζήτηση με θέμα:    «Η Δίκη της Χρυσής Αυγής και οι βίαιες  φασιστικές επιθέσεις»

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΟΚΤΩΒΡΗ 19.00μμ – ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑΣ – ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΡΜΟΝΙΑ

      Ομιλητής ο δικηγόρος Πολιτικής Αγωγής στη Δίκη Κώστας Παπαδάκη




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου